Dragi roditelji i djeco,

Od ove subote – 22.09. sa radom nastavlja naša kreativna radionica za djecu “Petrovaradionica” koja ima za cilj da našim mališanima pruži kvalitetnu edukaciju u oblasti literarne, likovne, glazbene i primjenjene umjetnosti, vlastite kulturi i tradiciji našega naroda i zavičaja.

Podsjetimo, dječju “Petrovaradionicu” pokrenula je naša Udruga 24.03.2018. godine, a potporu njezinu radu dao je i Grad Novi Sad – Gradska uprava za kulturu.

[image size=”large” link=”http://www.jelacic.rs/wp-content/uploads/2018/09/oglas-radionica-1.jpg” fancybox=”yes”]http://www.jelacic.rs/wp-content/uploads/2018/09/oglas-radionica-1.jpg[/image]

Radionica je namijenjena djeci uzrasta od 5 do 15 godina, a vode je naše članice:

– Tatjana Štimac, profesorica likovne kulture

– Marina Milošev, glazbena pedagogica

– Branka Dačević, odgojiteljica

Sudjelovanje u radionicama je potpuno besplatno i održava se jedanput tjedno (subotom od 11 sati) u prostorijama Privatne osnovne škole „Tvrđava“ u Štrosmajerovoj 8 u Petrovaradinu.

Tim povodom, pozivamo sve zainteresirane roditelje dadovedu svoju djecu u subotu 22. 09. 2018. u 11 sati i upoznaju vrijedan program ove jedinstvene i zanimljive radionice.

[image size=”large” link=”http://www.jelacic.rs/wp-content/uploads/2018/09/IMG_9618.jpg” fancybox=”yes”]http://www.jelacic.rs/wp-content/uploads/2018/09/IMG_9618.jpg[/image]

Ako nam je istinski stalo da naši najmlađi na suvremen način upoznaju kulturu i običaje svoga grada i naroda, steknu samopouzdanje, onda je ova radionica jedini i pravi izbor. Sudjelovanjem u njenom programu, djeca će imati mogućnosti i putovati, natjecati se, te na kreativan način razvijati svoje talente i vještine.

Upravni odbor HKPD-a “Jelačić” Petrovaradin